پلی آلومینیوم کلراید

Rate this post

تولیدکننده پلی آلومینیوم کلراید جامد

شرکت آماس تولیدکننده پلی آلومینیوم کلراید جامد در ایران بوده و آن را به بازار عرضه نموده است. برای اطلاع از کاربردها و مشخصات این ماده با ما همراه باشید.

معرفی پلی آلومینیوم کلراید (PAC)

پلی آلومینیوم کلراید (poly aluminium chloride) که به اختصار PAC نامیده می‌شود، یک کواگولانت در صنعت آب و فاضلاب می‌باشد. این ماده با نام‌های دیگری از جمله پک جامد، پودر پک، پک فاضلابی، پک سفید، پک آشامیدنی و پک بهداشتی شناخته می‌شود.

از متداول ترین منعقد کننده ها در تصفیه آب و فاضلاب سولفات آلومینیوم و کلروفریک می‌باشند. اما امروزه یکی از رایج ترین کواگولانت ها مورد استفاده در تصفیه آب و فاضلاب، پلی آلومینیوم کلراید شناخته شده است و به عنوان جایگزینی برای آن دو منعقد کننده قدیمی مورد استفاده قرار گرفته است. فرمول شیمیایی این ماده به صورت AL2 (OH)n CI6 می‌باشد. پودر پک، منعقدکننده غیرآلی بوده و بسیاری از مواد آلی ترکیبات پایداری را تشکیل می‌دهد.

پلی آلومینیوم کلرایدمزایای پلی آلومینیوم کلراید جامد

مزایای پلی آلومینیوم کلراید به صورت زیر می‌باشد:

  • کاهش لجن زباله ها
  • طول عمر طولانی تر
  • اثربخشی بالا
  • استفاده در دمای پایین
  • ثابت بودن PH آب تصفیه نشده
  • کم شدن هزینه های عملیاتی
  • کیفیت بالاتر آب تصفیه شده
  • راندمان بهتر
  • شارژ کاتیونی بالا
  • کاهش فعالیت خوردگی آب
  • قابلیت استفاده در دمای پایین
  • بهداشتی، مقرون به صرفه، سهولت مصرف

کاربرد پلی آلومینیوم کلراید

پلی آلومینیوم کلراید در صنعت نفت

پلی آلومینیوم کلراید جامد، در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، روغن و نفت و فلزات سنگین را جدا می کند.

پلی آلومینیوم کلراید در کاغذ سازی

استفاده از پلی آلومینیوم کلراید در صنعت کاغذسازی، باعث افزایش سرعت خشک شدن کاغذ شده و مقاومت لایه های داخلی آن را افزایش می‌دهد. این ماده باعث می‌شود نرمی سطح کاغذ بیشتر شود. آب های جاری و زیر زمینی را زلال می کند. پودر پک، استفاده از الیاف طبیعی تر در تهیه کاغذ کاهش می‌دهد.

پلی آلومینیوم کلراید در کاغذسازیکاربرد پودر پلی آلومینیوم کلراید در تصفیه آب

پلی آلومینیوم کلراید به عنوان یک منعقد کننده پلیمری و معدنی در صنعت تصفیه آب، پساب و فاضلاب مورد استفاده می‌باشد. این ماده به عنوان منعقد کننده در تصفیه آب آشامیدنی، فاضلاب‌های شهری، پساب‌های کشاورزی، پساب کارخانه‌های شیمیایی و صنایع نفت نیز کاربرد دارد.

کاربرد پودر پلی آلومینیوم کلراید در ضد باکتری

پلی آلومینیوم کلراید، خاصیت آنتی باکتری دارد زیرا در ترکیبات خود کلر دارد. همچنین باعث ضد عفونی کردن آب می‌شود و می‌توان آن را در طیف بسیاری از PH های مختلف استفاده کرد.

تصفیه فاضلاب در صنایع

پک یا پلی آلومینیوم کلراید، در صنایع مختلفی از جمله صنایع ریخته گری، معدن، شستشوی زغال سنگ، رنگرزی و چاپ، صنایع چرم سازی، صنایع نوشیدنی، صنایع فرآوری گوشت، داروسازی، ساخت کاغذ و صنایع سلولزی کاربرد دارد.

تولیدکننده پلی آلومینیوم کلراید جامد

انواع پلی آلومینیوم کلراید چیست؟

پلی آلومینیوم کلراید، در دو گرید زیر تولید و به بازار ارائه شده است.

  • پلی آلومینیوم کلراید صنعتی (فاضلابی)
  • پلی آلومینیوم کلراید آشامیدنی (بهداشتی)

پک صنعتی

این نوع پلی آلومینیوم کلراید، برای استفاده در صنعت کاربرد دارد زیرا در ترکیب آن از فلزات سنگین استفاده می‌شود که ممکن است برای بدن ضرر داشته باشد. این پک به صورت جامد و مایع در بازار وجود دارد. نوع مایع آن از رنگ زرد تا زرد متمایل به قرمز تولید شده است و نوع جامد این ماده، زرد رنگ است.

پک آشامیدنی یا بهداشتی

این ماده، در صنایع مربوط به موارد خوراکی استفاده می‌شود زیرا در آن ترکیبات سمی و خطرناک وجود ندارد. پلی آلومینیوم کلراید بهداشتی، آب را تا حد زیادی شفاف می‌کند اما پک فاضلابی توانایی ایجاد شفافیت آب را ندارد.

تولید پلی آلومینیوم کلراید

زمانی که بین پودر آلومینا هیدرات و اسید کلریدریک که در دما و فشار معین واکنش شیمیایی رخ دهد، پلی آلومینیوم کلراید تولید می شود. مقدار معینی HCI که دارای غلظت 30-32 درصد است را با مقدار مشخصی آلومینیوم هیدروکسید به وسیله یک همزن با یکدیگر مخلوط می‌کنند. جریان خروجی از محفظه به داخل راکتور وارد شده، واکنش در داخل راکتور با دما و فشار صورت می‌گیرد.

سپس واکنش کامل شده و این محصولات به سمت محفظه رقیق سازی فرستاده می‌شوند. Al(OH)3 که در واکنش شرکت نکرده با فیلتراسیون از محصول جدا می‌گردد.

 این محصول فیلتر شده به داخل تانک فرمولاسیون می‌فرستند. در داخل این تانک مواد شیمیایی و آب به محصول اضافه می‌شود و سپس توسط همزن مخلوط می‌شوند.

پک یکی از خورنده ترین فرایندهای تولید مواد شیمیایی، فرآیند تولید پلی آلومینیوم کلراید است، به همین دلیل واکنش اصلی این فرایند در داخل یک راکتور شیشه ای انجام می‌شود. شرایط عملیاتی تولید پک در دما فشار بالا می‌باشد. واکنش شیمیایی Al(OH)3 و اسید کلریدریک به صورت زیر است:

Al(OH)3(s) + HCl (l) → Alm(OH)mCl3n-m

تولید پلی آلومینیوم کلراید در اندیشه مهرآرای سپاهان

تولید پلی آلومینیوم کلراید در شرکت اندیشه مهرآرای سپاهان به دو صورت انجام می‌شود:

  • تولید با اسید
  • پلیمریزاسیون

روش تولید پلی آلومینیوم کلراید با اسید

در این روش به پودر آلومینیوم، اسید کلریدریک اضافه کرده و مخلوط می‌کنند. در این روش پلی آلومینیوم کلراید مایع تولید می‌شود.

پلیمریزاسیون

در روش پلیمریزاسیون، پس از خشک شدن پلی آلومینیوم کلراید جامد تولید می‌شود. این فرآیند در دمای بالا انجام می‌شود. پلی آلومینیوم کلراید خشک شده را فیلتر کرده و سپس آن را بسته بندی می‌کنند.

MSDS و خطرات پلی آلومینیوم کلراید

  • آسیب در صورت بلع
  • التهاب در صورت برخورد با پوست
  • التهاب و سوزش شدید چشم
  • به وجود آمدن حساسیت در دستگاه تنفسی در صورت استنشاق

در تماس این ماده با پوست و چشم، باید محل برخورد با آب شستشو داده شود. زیرا این ماده در آب به راحتی حل می‌شود. در صورت بلع نیز، دهان با آب شستشو داده شود. در صورت استنشاق و پدید آمدن اثرات مسمومیت فرد را به فضای باز ببرید. همچنین در صورت برطرف نشدن موارد گفته شده، باید به پزشک مراجعه شود. 

 پلی آلومینیوم کلراید جامدفروش این ماده به عنوان تولید کننده پلی آلومینیوم کلراید جامد در ایران در شرکت آماس

شرکت اندیشه مهرآرای سپاهان، به عنوان تولیدکننده پلی آلومینیوم کلراید جامد و بزرگترین تولید کننده کلروفریک در ایران می‌باشد. همچنین شرکت آماس مواد شیمیایی دیگر را تولید و به بازار عرضه می نماید.

شرکت آماس، پلی آلومینیوم کلراید را با ارزنده ترین قیمت و بالاترین کیفیت به بازار عرضه می‌نماید. شما می توانید برای ثبت سفارش و مشاوره در زمینه خرید این محصول با کارشناسان ما در این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *